SC Gas Terminal Giurgiu SRL a inaugurat un nou depozit de stocare GPL

SC Gas Terminal Giurgiu SRL a inaugurat un nou depozit de stocare GPL

O investiţie de circa 3 milioane de euro a fost inaugurată miercuri, 11 decembrie, pe fosta platformă a Combinatului Chimic. Este vorba despre proiectul „ Reabilitarea instalaţiei de depozitare GPLˮ, implementat de un puternic investitor bulgar, firma BulMarket, cu o cifră de afaceri de sute de milioane de euro şi care deţine în prezent cinci astfel de terminale GPL, din care două în România.
Astfel, pe fostul amplasament al Verachimului, SC Gas Terminal Giurgiu SRL a derulat o investiţie considerabilă, firma respectivă beneficiind de sprijinul şi de suportul logistic al Primăriei Municipiului Giurgiu.
La evenimentul de inaugurare şi de tăiere de panglică au fost prezenţi reprezentanţi ai autorităţilor locale, ai firmei bulgaresti, dar şi oameni de afaceri din Giurgiu, din acest domeniu de activitate. După momentul de sfinţire a amplasamentului, au oferit informaţii despre investiţia de la Giurgiu administratorul firmei, Plamen Pintev, dar şi patronul Stanko Stankov. Invitat să ia cuvântul, edilul şef, Nicolae Barbu, a ţinut să sublinieze faptul că pentru municipiu, astfel de investiţii sunt esenţiale, prin fondurile pe care le aduc la bugetul local.
Investiţia realizată în Giurgiu cuprinde construcţia unui depozit format din două rezervoare sferice de 1000 de mc şi un altul cilindric de 200 de mc, destinate stocării gazelor lichefiate aduse cu cisternele, sau cu vagoanele de marfă. Pe amplasament mai există o platformă de cântărire şi una de încărcare, întreaga investiţie de circa 3 milioane de euro fiind monitorizată video şi realizată la cele mai înalte standarde.

Ultima modificare: 11.12.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Seară de poezie şi muzică folk “TE UITĂ CUM NINGE DECEMBRE”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.